Planer för dem närmsta dagarna

Hej på er, eller godmorgon, Jag vaknade för runt 1 timme sedan. Jag gick upp och duscha och käkade lite frukost. Nu tittar jag på youtube samtidigt som jag sminkar mig. Idag är det onsdag vilket innebär praktik. Jag vet att jag har två kunder som jag ska slinga och två kunder jag ska klippa. Kommer jag ihåg att ta före och efterbild lägger jag ut det senare idag.

Jag slutar runt 19 och då kommer A och hämtar mig på salongen så ska vi åka hem och äta middag och sen träna en stund. Efter det blir det nog bara mysa framför tv.n med lite serie om jag får bestämma ;)

Imorgon är jag ledig från skolan och jag tror att jag och Albin ställer klockan på 10-11 för att sedan gå upp och träna lite sen åker vi förmodligen hem och fixar till oss. På eftermiddagen är det dags för lite jobb för mig, mycket mer än så är inte planerat än.

Fredagen ser nästan likadan ut.. Vi ska gå upp och träna och på eftermiddagen ska jag jobba. På kvällen vet jag inte vad vi ska hitta på men jag antar att det blir en hemma kväll, då jag jobbar på lördagen. Mer om helgens planer kommer senare i veckan.

Gillar