Morgonpromenad 

Goddag på er!

Vi började morgonen med en lååång promenad! Tanken var att vi bara skulle gå till Ica och lämnade paket vilket slutade med en 2 timmars promenad. Jag klagar absolut inte, det finns ju ingen bättre start på morgonen. Alea sov igenom hela promenaden och Elina var faktiskt vaken och nöjd hela tiden. Hon är ju verkligen en tjej som inte tycker om att sitta i vagnen, hon är helst uppe och springer om hon får möjligheten. Vi fick lite saker gjorda när vi var ute, vi lämnade paket vi skulle och hann gå till tre olika matbutiker för att leta upp nappar till Elina. Tjejerna tar nu samma nappar och vi behövde hitta en lösning hur vi skulle kunna skilja på vems som är vems. Förhoppningsvis har vi löst det nu så nu kokar vi nappar för fullt.

När vi kom hem från promenaden var det dags för lunch och nu ligger Elina och sover. Eftersom det ör den första vilan för idag så hoppas jag hon sover en bra stund. Jag ska passa på att duscha, fota och skriva lite medans dem sover och Albin passar på att plugga en stund.

Ikväll ska vi ha en riktigt myskväll, vi ska äta hemmagjord pizza och titta på en ny serie som vi har fått tipsad. Vad hittar ni på idag?

Gillar

Kommentarer