MIN HELG I BILDER

FREDAG

Jag & A vaknade vid 7 första gången, varför har vi ingen aning om. Jag hade iallafall världens huvudvärk och fick tyvärr hoppa över brunchen som jag var bjuden på. Vi somnade om och vaknade vid 11. Jag var allmänt seg denna dagen så vi låg bara hemma hela dagen. Jag gick runt i mjukis hela dagen och även A´s tjocktröja, älskar att gå runt i hans tröjor <333

På kvällen gjorde vi självklart vitlöksbröd, alltså dem är sååå goda. Ni hittar receptet till dem HÄR !!

LÖRDAG

Klockan ringde vid 10:30 och jag började jobba vid 11:00, jag hade två kunder! Min första kund ser ni här uppe och hon hade bestämt sig för att klippa av en hel del av sitt hår!! Super modigt gjort och det blev hur snyggt som helst!!

Jag hade en till kund som vi klippte topparna på och gjorde henne lite lördags fin!!

Efter jobb åkte jag hem till A igen och väckte honom. Vi hoppade in i duschen och sen gjorde A lite mat till oss medans jag sminkade mig.

Vi hoppade sedan in i bilen och körde till Nova Lund och jag handlade bara ett puder, mitt var helt slut. Det var sjukt mycket folk som var ute samtidigt som oss, vilket gjorde att vi inte stannade super länge. Vi åkte hem och kollade lite Youtube, vid 19 gjorde vi tacos och sen började melodifestivalen vid 20. Jag tyckte faktiskt inte där var super många bra nummer.. får hoppas att dem skärper till sig till dem andra deltävlingarna!

Vad tyckte ni om melodifestivalen??

SÖNDAG

Som ni nog kan se på alla dessa bilderna är att jag har verkligen bott i denna tröjan hela helgen!! Hur mysigt är det inte att gå runt i sin pojkväns kläder?!

Idag gick vi inte upp förrän vid 12. Vi hoppade direkt in i duschen och sen käkade en snabbfrukost, för att sedan sätta oss i bilen påväg mot Malmö. Vad vi gjorde i Malmö kommer upp imorgon i ett inlägg, men jag gjorde ett spontan köp på väldigt mycket pengar...

Efteråt åkte vi hem och vid 15 åkte vi till Lund och kollade på bio med min familj, även det blev väldigt spontant. Sen vi kom hem har jag bara pluggat en hel del och nu sitter jag med bloggen.

En söndag där jag tyvärr inte tagit en ändå bild.. Kan man ändå kalla sig bloggare?? Tvek.......

Hoppas ni har haft en bra helg!

KRAM <3

Gillar