Mer motivation än någonsin 

Godmorgon på er alla!

Måndag igen och en ny bra start på veckan. Jag var ganska trött och hade svårt att komma upp idag men nu har jag vaknat till lite och är väldigt motiverad för den nya veckan. Idag skulle Albin in till kontoret och jobba på plats så han passade på att lämna Elina påväg dit. Jag och Alea ska få lite jobb gjort vid datorn idag så hoppas på att hon håller sig på bra humör idag så vi kan leka lite i pauserna.

Senare idag ska jag jobba på..... SALONGEN! Ja jag har börjat jobba lite mer efter min mammaledighet och jobbar nu 50% tills vår minsta lilla tjej börjar på förskolan i augusti. Skillnad från sist är att jag numera hyr stol istället för att vara anställd. Både roligt och lite mer motiverande!!

Jag börjar jobba 16-20 idag så innan dess ska Elina hämtas på förskolan och vidare till min syster tillsammans med Alea. Innan Albin kommer och hämtar upp dem efter jobb.


Svårt att få bild på dessa tjejerna som sprang runt hela tiden...

Nu i helgen har vi haft en riktigt familjehelg. Jag har varit ledig hela helgen vilket har varit ganska skönt. I lördags var vi en sväng hos Albins farmor och hälsade på. Åkte senare vidare till Nova Lund och skopunkten för att köpa ett par nya vårskor till Elina eftersom hennes var alldeles för små.... Jag sprang även in en snabbis på Rusta och handlade lite nödvändigheter som diskmaskinstabletter, avfallspåsar, sköljmedel osv.. Gjorde även ett bra fynd på matlådor. Nu i början på april ska jag och Albin gå med i Reefitness och kommer därför ha speciellkost så man kan göra lite i förväg och frysa in. Mer om detta hittar ni i min kommande youtube video på kanalen inom kort. Igår söndag började vi morgonen på Leos lekland. Vi var där redan redan klockan 09, vi ville passa på innan det blev fullt med folk. Vi hade så roliga och intensiva timmar. På vägen hem somnade båda tjejerna i bilen, dem var helt slut. Vi åkte hem och åt lunch innan vi träffade upp Albins familj och lekte lite på lekplatsen.

Gillar