Matkoma, lördagsmys och sovmorgon 

Igår när vi hade lämnat Elina hos sin farmor och farfar tog vi bilen till affären och handlade lite godis till vårt lördagsmys.


Sen bestämde vi oss lite spontant att vi skulle åka till Malmö och äta på resturang och passa på att njuta av att vara lite barnfria. Vi hade självklart Alea med oss men hon sov mest så det kändes som vi var barnfria.

Vi bokade bord på Fridays och åt så god mat. Tyvärr glömde jag fota vår mat förutom Albins förrätt men vi åt bakad potatis och mozzarella sticks till förrätt och sen tog jag en cheese burgare och Albin tog en signatur burgare. Jag lovar att vi gick därifrån med en riktigt matkoma hahah...


När vi kom hem från restaurangen hjälpte Albin mig att fixa och fota med ett samarbete. Efter det plockade vi bara undan lite i lägenheten innan vi sen slog oss ner i soffan och kollade på masked singer. Har ni kollat på det? Jag tycker verkligen om programmet men jag har så svårt att veta vem personerna kan vara...

Efter vi hade kollat på masked singer kollade vi lite på serie innan vi gick och la oss och imorse njöt vi av sovmorgonen vi fick som var så välbehövlig!!

Gillar

Kommentarer