Magsjuka och Thailand

Jag har varit borta i några dagar... Jag jobbade min sista dag lördagen den 22 och sen firade jag bara jul på kvällen. Dagen efter åkte vi till Hörby och fira jul med min kusin och på kvällen spelade vi bingo med A´s familj. Jag vann faktiskt två hela sverigelotter(!!!)

På julafton kom våra gäster klockan tre och firade jul hemma. På kvällen kom A och sen gick vi och la oss. På morgonen gick jag upp vid 9 för jag skulle säga hejdå till min familj som åkte till Thailand. På eftermiddagen började jag må illa eller det hade jag gjort fram och tillbaka hela dagen och tillslut visade sig att jag blivit magsjuk... På kvällen svimmade jag så jag gick och la mig tidigt och var i stort sätt sängliggandes dagen efter.

Nu har det gått 48 h så nu smittar jag inte mer, idag har vi varit på Nova Lund och byte A´s julklapp. Jag handlade två jeans på Lager 157. Vi åkte till Willys och handlade för att kunna göra tacos som vi åt till mat. Nu har jag bara suttit och kollat på Youtube och A spelar. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon.

Gillar

Kommentarer