Kontorshotell

I samarbete med Hagalunds Kontorshotell

Är du anställd i ett företag eller äger kanske ett själv? Då är detta inlägget något för dig. Jag tänkte idag tipsa om ett kontorshotell i Stockholm. Vad är då ett kontorshotell? Jo det är att du som företag har möjligheten att hyra en arbetsplats.

Vad som är bra med just detta kontorshotellet -

- Du har en kort uppsägningstid, vilket i sig kan vara bra ifall du av någon möjlighet måste byta stad, konkurs eller av andra anledningar.

- Blir ni fler inom företaget går det smidigt och enkelt att bara byta till ett större rum och även tvärtom ifall ni skulle behöva ett mindre.

- Du får även tillgång till en rad olika saker så som kaffe, färskfrukt, internet skrivare, konferensrum, mötesrum, post och pakethantering, larmsystem och övervakning.

- Du kan även skicka ett meddelande till dem för att få komma på en visning och få se hur d§eras kontor ser ut.

- På hemsidan kan du även ser pris för dem olika kontorplatserna.

Kontorshotellet ligger mellan Solna Centrum och karolinska på Hagalunds industriområde. Det är enkelt att sig dit med hjälp av kollektivtrafiken men det går även bra att köra bil. Kör du bil finns det möjligheten att hyra parkering i månadsvis. Vill du hellre stå i ett parkeringsgaraget finns det även dem alternativen. Du har alltså möjlighet att ta dig hit och parkera på många olika sätt och välja vad som passar just dig bäst. Vilket jag skulle se som ett stort plus. Du kommer att ha nära till både gym, restauranger och butiker. Skulle du få en lucka i schemat och är sugen på en shoppingrunda eller för en lunch så har du Mall Of Scandinavia med 5 minuters bilresa. Du som hyresgäst bokar dina enkelt ett mötesrum på deras hemsida där det finns två olika tidsintervaller att välja mellan.


Så är du ute efter ett billigt kontorshotell mer många möjligheter tycker jag att du borde kolla in deras hemsida. du kommer direkt till den HÄR.


Gillar