Kläder till tjejerna 

Hallå på er gänget!!

Som jag nämnde tidigare i veckan så shoppade jag lite nya kläder till tjejerna som jag tänkte visa upp. Det mesta är till Elina eftersom det är hon som behöver kläder i större storlek. Alea kan använda Elinas gamla kläder som hon hade förra sommaren.

Först inne på HM hittar jag dess super söta cykelbyxorna. Det var ett 2-pack som jag tror kostade 79 :- , jag hittar inte dem på hemsidan.. Jag köpte också en t-shirt som jag tänker att Elina kan ha till dem svarta byxorna. Tröjan kostade 49 :- och ni hittar den HÄR.

Inne på Kappahl handlade jag en hel del. Bland annat dessa tre shorts som var så söta och som nog blir perfekt nu till sommaren. Dem kostar 99 :-/st och ni hittar dem HÄR.

Alltså kolla in dessa marinblåa byxorna så snygga!! Tyvärr lite stora i storleken så vi får se när dem passar henne. Dem kostade 179 :- och ni hittar dem HÄR.

Jag hittade även dessa byxorna från Newbie, riktiga sommarbyxor. Dem kostade 149 :- och ni hittar dem HÄR.

Hur fin och somrig tröja, älskar färgen. Sweatshirten kostade 199 :- och ni hittar den HÄR. Den blommiga bodyn även den sommarfin och den kostade 129 :- ni kommer till den HÄR.

Det blev även två enfärgade bodys som man kan matcha till lite olika. Dem kostade 129:- / st ni hittar den rosa HÄR och den gröna HÄR.

Hur söt är inte denna jumpsuiten?! Jag bara älskade den! Jag köpte en till Elina och en till Alea så dem kan matcha. Om det finns något jag älskar så är det att matcha tjejernas kläder. Den kostade 279 :- och ni hittar den HÄR.

Elina behöver även ny solhatt nu när det börjar bli lite mera sol. Även denna är i samma blommiga mönster som det andra sakerna, tycker det är så fint! Den kostade 129 :- och ni hittar den HÄR.

Jag köpte vars en bokstavsnyckelring till dem. Tjejerna har nämligen likadana väskor så vi tänkte ha dessa nyckelringarna på deras väskor så vi vet vems som är vems. Jag minns inte vad dem kostade men dem är köpta på Lekia.

Gillar

Kommentarer