Hur ser veckan ut?

Hej på er!

Idag är det tisdag och veckan är i fullgång. Denna veckan har vi en hel att stå i eftersom vi ska namngivning för Alea på lördag.

Måndag - Tjejerna var hos min mamma medans jag och min syster gjorde naglarna i Malmö. Vi stannade även kvar på middag. Sen åkte vi till en ny lekplats med tjejerna innan det var dags att gå hem och sova för Elina.

Tisdag - Idag har jag bakat kanelbullar hela morgonen, dem är precis instoppade i ugnen och det luktar sååå gott! Nu sover tjejerna och jag ska passa på att få lite saker gjorda vid datorn. När Albin slutar vid 16 ska jag åka till salongen och jobba lite grann och ikväll blir det lite till jobb gjort vid datorn.

Onsdag - Det blir nog en dag där jag passar på att fixa med lite papper och sånt inför lördagen. Även denna dagen ska jag till salongen en stund när Albin slutat.

Torsdag - har vi inga direkta planer ännu men något dyker säkert upp på kvällen ska jag iallafall hämta paket och åka till mina föräldrar och skriva ut programblad och så inför namngivningen. Jag ska även försöka baka lite till ifall jag inte hunnit det tidigare i veckan.

Fredag - Veckans bästa dag om ni frågar mig, det är helg och det betyder familjetid. Jag ska baka ihop tårtorna och sen blir det förmodligen liten mer förberedelser innan vi ska sätta oss i soffan och ha fredagsmys.

Lördag - Den stora dagen är kommen, Aleas namngivning. Vi ska vara i mina föräldrars trädgård ifall vädret tillåter det. Namngivningen är 13:00 så vi ska väll ditt ett tag innan och duka och sätta upp pyntet och fixa det resten. Det blir nog även att vi stannar kvar och äter middag tillsammans där.

Söndag - Efter en fullspäckad vecka är det nog skönt att ha en dag hemma bara vi i familjen. Men vi får se vad som händer, vi har iallafall inga planer ännu.
Gillar

Kommentarer