Helgens planer

Godmorgon FREDAG!

Jag vaknar alltid med en sån skön känsla på fredagar förmodligen för att det innebär helg och ledighet med familjen. Denna helgen har vi faktiskt lite saker inplanerade.


Albin jobbar 7:30-16:00 så jag har tjejerna själv på dagen som vanligt. Sen ska vi nog bara var hemma och faktiskt ha en mysig hemma kväll. Vi ska förmodligen gå till lekplatsen innan Elina ska sova så hon gör av med sin energi och brukar då somnar betydligt snabbare.

Som jag nämnt tidigare äger mina föräldrar ett Café här där vi bor och imorgon är det glassmingel där man får 50% på all glass hela dagen. Vi ska självklart dit och äta lite glass är tanken. Är det fint väder hittar vi nog på något mer utomhus. Jag tänkte vlogga denna dagen så ifall ni vill hänga med på den dagen kommer den förmodligen ut på onsdag nästa vecka.

På söndag ska till Hörby på kalas och fira min kusin som fyllde 6 år i tisdags. Vi ska vara där vid 14 och sen får vi se vad vi hittar på resten av dag och kvällen. Förmodligen behöver jag sitta lite med min video som kommer ut den dagen ifall jag inte skulle hinna det tidigare.

Ifall ni har missat min senate video får ni gärna gå in och kolla på den. Det kommer ut två videos i veckan ! på onsdagar och 1 på söndagar är mitt mål.

Gillar

Kommentarer