Helgens planer 

Godmorgon gänget!

Fredag igen och hur efterlängtad har inte helgen varit?! Vi har en ganska mycket att göra i helg och jag tänkte dela med mig av våra planer.

Idag kommer Albins släkting på besök vid 12- tiden. Vi har inte träffats sedan i november men nu är hon vaccinerad och vi kan träffas igen. Innan hon kommer ska A jobba och jag och tjejerna ska baka och städa lite grann. På eftermiddagen ska vi nog gå en sväng till lekplatsen och sen blir det fredagsmys hela kvällen.

Imorgon lördag ska vi till skogen och grilla med min och Albins familj. Så mysigt!! Därefter ska jag jobba på salongen, A jobbar från 13-23 så tjejerna följer med mina föräldrar hem efter skogen. Jag slutar nog vid ca 18 och då ska jag hämta tjejerna och så ska vi hem och ha lördagsmys innan det är sängdags för dem. När dem sover ska jag sitta lite vid datorn och fixa med lite inlägg eftersom A ändå jobbar så passar jag på.

Söndag och sista dagen på helgen och A ska plugga litegrann och vi har väll inte några direkta planer mer än att vi ska på ett kalas vid 13. På kvällen har vi inget bestämt ännu utan vi får se vad som händer. Vad ska ni hitta på i helgen?

Gillar

Kommentarer