Hejdå till spjälsängen, hej till den nya

Godmorgon på er gänget!

Det är onsdag och jag sitter i skrivande stund ute på balkongen och passar på att få gjort lite vi datorn när barnen sover. Nu på morgonen har jag och Elina bara tagit en dusch och sen ätit frukost framför tv:n. Vid 9 gick jag och la Elina i sin säng men hon hade väldigt svårt att somna idag så jag fick ligga inne hos henne i 1,5 timme. Alea somnade i sitt babygym när jag var inne hos Elina. Nu har jag sminkat mig och sitter som sagt på balkongen och ska få lite saker gjorda.

Resten av dagen får ni följa med på youtube under söndagen.

För någon dag sedan när jag kom i Elinas rum och skulle ta upp henne från hennes spjälsäng så hängde hon på sängkanten med ena benet över kanten . Paniken slog mig och vi bestämde oss för att genast köpa en nu säng innan några olyckor skulle hända. Så igår var vi på Jysk och handlade en ny säng till henne. Vi handlade en 90 säng som hon kommer kunna ha länge framöver och så att vi har möjligheten att ligga vid henne ifall det behövs.

Igår kväll när det var dags för henne att sova fick hon en flaska välling och när jag kom in 5 minuter senare sov hon redan. Än så länge går det bra. Det tråkiga är att vi har alltid kunnat lägga ner henne i hennes säng och sen har hon hoppat rundor och pratat med sig själv ett tag innan hon somnat. Nu tror jag att vi kommer behöva ligga vid henne tills hon somnar ifall hon inte ska gå upp och leka mitt i allt. Det får det vara värt istället att vi riskerar olyckor.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Så blir Elina väldigt liten ingen stor säng 💕 Eller hur?

nouw.com/ingajohansson