Har du pool?

I samarbete med poolgiganten.se

Har du en pool eller går i tankarna på att skaffa en? Då är detta inlägget absolut något för dig.

Som alla vet behövs en pool underhållas och städas. Nu slipper man slita och lägga sin tid på att fixa det, pooldammsugare gör nu jobbet.

Du kommer till poolgigantens hemsida HÄR

Inne på poolgigantens hemsida hittar du bland annat den här pooldammsugaren. Den heter ¨EVO XL¨ du kommer direkt till dammsugaren HÄR.

Den städar både botten, väggar och vattenlinjen. Du ser lätt och smidigt igenom det transparenta locket när det är dags för rengöring eller tömning av tillexempel löv eller skräp. Dammsugaren får extra bra grep med sina borstar och fäster även på dem halaste ytorna.

EVO XL är förprogrammerad med ett optimalt rengöringsprogram av poolen. Det finns två stycken olika städprogram att välja emellan. Dammsugarens kabel är 15 m lång och räcker till dem flesta poolerna.

Inne på poolgigantens hemsida hittar man även den här dammsugaren. Den heter ¨VORTEX PRO¨ du kommer direkt dammsugaren HÄR.

Även denna städar botten, väggarna och vattenlinjen. Denna är bra att välja ifall du exempelvis har en trappa eller annat hinder i poolen. Den här har den bästa tänkbara sugeffekten under hela sin städcykeln.Med hjälp av kabelsystemet och och det unika lyftsystemet ökar komforten på dammsugaren. Perfekt för dig som vill ha ett perfekt städresultat.

Pooldammsugare är väldigt enkla att använda. När dammsugaren är ansluten till ett eluttag är det princip bara att trycka på start så sköter den sig själv. Poolrobotarna är oftast förprogrammerade med olika typer av städprogram. Det du som användare behöver tänka på är endast att tömma filterbehållaren vid behov.

Beroende på vilken sorts pool du har så kan du behöva välja olika dammsugare. Har du tillexempel en pool med en trappa är en fyrhjulsdrift ofta ett bra val.

Man kan behöva köra med pooldammsugaren olika ofta beroende på ifall poolen är övertäckt eller inte när det inte används. Vad som också kan spela roll är ifall det är mycket träd och buskar runt omkring poolen där löv och blad kan ramla ner i poolen. Är poolen övertäckt och inte har träd omkring brukar man säga att den behövs städas en gång i veckan. Är det en pool som inte är övertäckt när den inte används eller ifall det är pool med mycket träd omkring kan den behövas rengöras varje dag.

Så ifall du ska köpa en pool dammsugare behöver du först tänka på:

- Vad har jag för pool?

- Hur ofta behövs poolen städa?

- Hur vill jag använda dammsugaren?

Ifall man är osäker vilken man ska välja så är man välkommen att höra av sig till poolgiganten så hjälper dem och ger råd om vilken du ska välja.


Gillar

Kommentarer