FRÅGESTUND

Vad drömmer du om att göra i framtiden? Jobb, familj, hus/lägenhet - vad har du för bild liksom? / Om du fick välja helt fritt vad skulle du vilja göra med ditt liv?

Jag hoppas att jag och Albin bor i en villa i Stockholm, om jag får bestämma!. Vi ska vara gifta och ha två underbara barn. Förhoppningsvis äger vi en lite hund!! Jag kommer vara färdig utbildad frisör och kommer driva en salong med min syster. Albin kommer vara färdig med sin högskola och börja jobba med det han vill.


Bästa/sämsta med att blogga?

Jag älskar att skriva av mig och dela med mig av mitt liv. Tycker det är kul att se hur ni bara blir fler och fler som läser min blogg. Det är även kul att sitta och titta tillbaka på vad man gjort under året. Det sämsta är nog att det tar ganska mycket tid. Självklart är det frivilligt hur mycket tid man vill lägga ner. Men det måste nog vara det om jag ska säga något.


Vad längtar du efter till våren/sommaren?

Värme och ledighet. Kunna sola bada och ta fina bilder.

Hur är det att arbeta som frisör?

Underbart!!! Jag tycker det är super kul och jag har verkligen valt rätt yrke. Spännande med alla kunder och massa olika färgningar och klippningar!!


Vad fin du är vännen! Har du någon dröm du vill uppnå? / Drömresemål?

Min dröm är nog att resa till Maldiverna med Albin!


Finns det något du längtar till detta år?

Det får bli min 18 årsdag & att fira 2 år med Albin <3

Vad ser du mest fram emot just nu?

Sommarlov, gå ut skolan och åka utomlands!!


Tror du att du kommer arbeta som frisör hela livet?

Ja som det ser ut just nu tror jag det!! Jag älskar det!


Hur kommer det sig att du började blogga?

Jag ville dela med mig av livet och tyckte det var kul att skriva och ta bilder. Sen har jag haft mina dippar med bloggandet, men nu går det bra och jag har tycker det är super kul!!

Gillar