Flytthjälp

Hej på er!

Är det så att någon av er snart ska flytta, kanske någon som har köpt eller ska hyra en lägenhet? Vi alla som någon gång har flyttat vet att bara packningen är ett jäkla jobb men då ska vi inte prata om att bära och kunna flytta alla saker till den nya bostaden.

Vad passar då inte bättre än en flytthjälp? Idag tänkte jag tipsa er om Grabbarna flytt som idag är ett väldigt stort företag. Dem är tre killar som startade 2015 bredvid sina studier för att få in lite extra pengar. En super bra idé om ni frågar mig. Företaget blev snabbt stort eftersom dem tog åt sig alla flyttar oavsett om du hade trasiga hissar eller om det var källare eller vindsvåningar det handlade om. Ganska snabbt insåg dem att det blev för mycket för dessa tre killarna att hinna med och dagsläget har dem ca 100 anställd.

Inte nog med att få hjälp med flyttandet av all packning, dem erbjuder också flyttstädning. Jag vet själv hur skönt det är att få hjälp med städningen. Ni vet när man har fått allt flyttat till sin nya bostad och vill så snabbt som möjligt komma iordning där. Då ska man börja tänka på att man måste tillbaka till gamla bostaden och städa ORDENTLIGT! Så skönt att veta att någon kan göra det till en.

Om ni vill läsa lite mer om vad dem städar under en flyttstädning kan ni trycka HÄR.

Vill ni läsa mer om företaget kan ni göra det HÄR.

Gillar