Fartfylld helg

Hej gänget! Hur mår ni idag?

Vi mår bra, det är tisdag och vädret är ju helt magsikt!! I skrivande stund sitter jag i solen ute på balkongen och njuter. Men nog om det, det här inlägget ska handla om min fartfyllda helgen. VI hade massor av planer och dagarna har bara sprungit förbi.

I fredags började jag och Albin morgonen på gymmet. Elina sov borta så vi passade på att träna tillsammans när tillfället gavs. På kvällen var vi hos Albins föräldrar och åt lite mat och firade hans bror som fyllde år. Vi passade även på att planera det sista inför morgon dagens partaj. Vi var faktiskt inte hemma förrän vid 21 på kvällen och då hoppade båda tjejerna i säng och somnade . Jag intog soffan med datorn i knäet och skrev ihop lite inlägg innan det var dags för även mig att hoppa ner i sängen.

Lördag och morgonen började med en frukost på balkongen och Albin satte sig direkt med plugget. När tjejerna sov på förmiddagen passade jag på att få några soltimmar på balkongen innan det var dags att börja fixa inför kvällen. I lördags var dagen vi firade Albins examen. Så resten av dagen bestod av handling, bakning, duscha mig och tjejerna, packa, fixa i ordning oss. Ja allt sånt som behövdes förberedda. Vid 15-tiden åkte vi till Albins föräldrar och började blåsa upp ballonger och pynta lite. Vi började även förberedda pastasalladen vi skulle bjuda på och sen var klockan redan 17:00 och folket började trilla in. Kvällen sprang iväg och när alla hade gått hem plockade vi undan det mesta innan vi gick hem och la oss.

Söndagmorgon och vi vaknade runt 9 och sen fixade i till oss, åkte och hämtade Elina och körde hem till ett par vänner. Dem har barn i samma ålder som Elina så dem lekte och badade hemma hos dem. Dem bjöd även på grillat och jag klippa en av dem. På eftermiddagen träffade jag en kompis en stund och sen åkte vi till Emporia för att handla lite kläder och skor till Elina. Ska se om jag kan visa er det senare i veckan.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Så söta små badflickor

nouw.com/ingajohansson