En välbehövlig natt

Hej på er!

Här har det stått tomt lite grann. igår hade jag verkligen världens sämsta dag. Det började med att jag vakande sjukt tidigt sen sov jag dåligt fram tills jag väl bestämde mig för att vara vaken och jag ska säga er att jag vaknade verkligen på fel sida, jag var sur och bara allmänt irriterad. Vilket resulterade till att jag och Albin hade en riktigt skit dag rent ut sagt. Jag gick hem för att få vara själv och försöka ryck upp mitt humör. Albin kom till mig ungefär två timmar senare, då hade jag duschat, sminkat mig, och ätit lite. Vi bestämde att vi skulle gå ut och prata lite vilket ledde till att vi var ute och gick i tvåtimmar. Vi bestämde oss efter vår promenad att vi skulle ta bilen och åka en timme bort och där vi först käkade på max och sen åkte vi till Coop och handlade lite snacks för att sedan bestämde vi oss för att faktiskt in på hotell. Spontant men idag dagen efter var det verkligen så behövligt. Allt känns mycket bättre idag och jag är mer kär än någonsin.

Idag hade vi ställt på . klockan på 09:00 för att sedan kunna gå upp och äta en helt underbar frukost. När vi hade ätit och fixat till oss tog vi bilen till Väla för at gå där en stund, varken jag eller Albin hade varit där innan. Nu sitter vi iallafall i bilen på vägen hem och ska verkligen bara njuta av det sista på denna helgen.

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Usch att du hade en dålig dag. Men frukost ute verkar inte helt fel😍
nouw.com/johannna
janielindahl
janielindahl,
Skönt att hotellnatten vände allt till det bättre. Ibland kan såna där spontana idéer vara de bästa i stunden ❤️ Hoppas ni får en bra söndag & är rädd om er. Stor kram fina Matilda ❤️
nouw.com/janielindahl