Dem senaste dagarna

I måndags hade vi inga planer, vi var bara hemma och lekt med tjejerna. på eftermiddagen kom min syster förbi och hängde här en stund. På kvällen åkte vi och lämnade in lite paket, handlade lite produkter på salongen och lämnade det hos min familj.

Igår hade vi inte heller några speciella planer vilket är så skönt ibland och framförallt när vi har haft en sån intensiv helg. Vi har hemma fram till 15 för då skulle jag och Alea till bvc. Allt gick super bra och hon växer på som hon ska! Vi pratade även om Elinas irritation av blöjorna. Vi har testat allt nu byt blöjmärke, använt olika krämer och sprayer. Hon har haft irritation fram och tillbaka sen hon var 2 månader och hon blir otröstlig och man märke tydligt att hon har ont. Det ända som funkar är när hon får gå utan blöja så bvc´s förslag är att vi ska sluta med blöja på dagtid och hoppas det blir bättre. Hon är bara 13 månader men är det de som behövs så får vi fixa det. Igår när vi kom hem från bvc åkte vi till HM och köpte trosor till Elina. Första dagen utan blöja idag och än så länge är det bara en olycka som hänt.

Vi avslutade dagen framför tvn med vitlöksbröd, sååå gott!

Idag kommer min syster hit och jag ska klippa och slinga hennes hår. Om vi kommer ihåg att ta för- och efterbild så kommer det upp senare i veckan. Jag la en mathem beställning igår som kommer runt 13 idag och vid 14 ska det komma en tjej och handla lite gravid- och bebiskläder som vi har rensat ut. I eftermiddag ska vi till Albins föräldrar och lämnar ett par nycklar men annars har vi inga mer planer än att jag ikväll ska försöka få lite jobb gjort vid datorn.

Ha en fin onsdag!

Ni hittar mig även på Instagram @matildatakkula

Gillar

Kommentarer

Linnéa,

Åh duktigt när blöjan försvinner, hoppas det inte hänt alltför många olyckor än 🥴⭐️.

Låter som mysiga dagar, själv unnar man sig en semesterdag idag ❤️ Skönt

nouw.com/linnealiebig
emmapetersson
emmapetersson,

Blev otroligt sugen på vitlöksbröd nu efter att ha sett den bilden haha!

nouw.com/emmapetersson
carroat
carroat,

Oj vad imponerande att vara utan blöja så tidigt med bara en olycka. Min yngsta är 16 månader och kissar överallt när hon är utan blöja även om hon suttit på potta innan 😅🥰

nouw.com/carroat