Behöver du en digital paus?

I samarbete med Mypauze

Hur fina är inte dessa fodralen som jag har fått hem från MyPauze? Dem finns i olika färger och mönster till både till telefoner och surfplattor. Välj om du vill ha med eller utan lås. Om man har ett fodral med lås så låser man upp det med den medföljande magneten. Tryck magneten mot knappen som är på fodralet och det låser upp sig hur enkelt och smart som helst!!

Inte nog med att fodralen är otroligt snygga så har dem även en väldigt bra funktion. Fodralet hjälper dig att blocka

  • samtal

  • wifi

  • gps

  • bluetooth

  • RFID.

  • Du slipper även att bli störd av ljussken och notiser.

MyPauze startade 2019 av en kvinna vid namnet Stephanie. Hon insåg att man missade så mycket av att sitta och scrolla i mobilen flera timmar om dygnet och ville därför komma på en lösning att bli mer närvarande och ha mindre skärmtid. Därav skapade hon dessa fodralen som ska hjälpa till och koppla bort.

Jag använder mig av mina fodral när jag bland annat vill ge mer tid till familjen och koppla bort från mobilen ett tag! Här är bilder från helgen när jag använde mitt fodral när vi hade några vänner över på middag! Ett perfekt tillfälle att använda fodralen. Telefonen stör mer än vad man tror! Den stör inte bara dig utan även människorna runt omkring dig, lägg ner telefonen och visa att du faktiskt är närvarande.

Rabattkoden matilda20 ger er 20% på deras sortiment. Giltig till den 13 maj så passa på! Ni hittar deras hemsida HÄR.

Håll även ögonen öppna för en tävling senare i veckan.....

#MyPauze

Gillar

Kommentarer

Linnéa,

Men wow, vilken snart grej - perfekt för min syster 🤩☺️ kram

nouw.com/linnealiebig
petra,

Den var riktigt smart:)

mammansprinsessor.blogg.se
emmapetersson
emmapetersson,
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Vilken bra och viktig grej! Jag tycker det är så viktigt att koppla bort från alla sociala medier och bara vara och njuta av tillvaron. Själv har jag begränsat skärmtiden på min telefon så att jag har skärmfri tid tre timmar om dagen. Men detta var ju himla smart!

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,

Vilken spännande sak! Hade verkligen varit i behov av en sådan, för ibland känns det som att telefonen är fastklistrad i handen..<3

nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,

Vad smart, och så snygga!!

nouw.com/saranilsander
agneshagelberg
agneshagelberg,

Gud så smart, riktigt bra tips!! Man glömmer så lätt bort att stänga av ibland och vara utan all elektronik, det måste jag bli bättre på!! Kram

nouw.com/agneshagelberg
Ingajohansson
Ingajohansson,