Alla mår bra av nystädat

I betalt samarbete med Cleanteam

Jag tänkte idag tipsa om företaget Cleanteam och deras olika städtjänster. Jag tänkte främst prata om storstädning där det ingår allt från köket, badrum och alla övriga rum. Dem dammsugar, tvättar golvet och dammar av all ytor i ditt hem. Det går även att lägga till t.ex. fönsterputs om man skulle önska det.

Som dem nämner på sin sida så mår ju alla bra av ett nystädat och fräscht hem. För att Cleanteam ska göra en sån snabb och effektiv städning som möjligt jobbar dem alltid fler än två stycken på samma ställe.

Ifall man är intresserade för att få en prisuppskattning om vad det skulle kosta att dem kom hem till just dig och städar. Då kan du enkelt och smidigt använda deras formulär där du skriver i vad för städtyp du önskar och för vilken kvadratmeter det gäller. Tillbaka får du en prisuppskattning om vad det kommer att kosta.

Dem har även fyra olika städtjänster:

- Flyttstäd

- Hemstädning

- VIsningsstädning

- Storstädning

På deras hemsida kan man läsa om dem olika städtjänsterna och vad som ingår.

Ifall man inte skulle vilja lägga så mycket pengar på städning hade man kunnat ta hjälp av Cleanteam kanske 1-2 gånger i månaden för att lyxa till det. Eller varför inte ge bort en storstädning i present till någon? Jag själv skulle älskat fått det. Hur skönt att åka ifrån ett ostädat hem i någon timme och sen komma tillbaka en stund senare och mötas av den nystädade doften, UNDERBART ifall ni frågar mig!!

På deras hemsida kan man kolla vilka som jobbar hos dem och även deras omdöme ifall man önskar. Jag själv tycker att omdöme spelar stor roll eftersom man gärna vill att det blir ordentligt gjort. Vilket det definitivs blir hos Cleanteam. Har du inte testat är det något jag verkligen kan rekommenderar er att göra, ni kommer direkt till deras sida HÄR

Gillar

Kommentarer