#nouw30daychallenge

Under februarimånad har Nouw valt att visa sin uppskattning till sina bloggare genom att ha skapat en utmaning där man kan vinna en resa till London. Jag har valt att delta i #nouw30daychallenge.

Utmaningen

Tanken med denna utmaningen är att man ska blogga varje dag i 30 dagar med start den 1:a februari. Man ska även jobba med sin blogg på ett mer professionellt och strukturerat sätt. Även försöka hålla bloggen i den kategorien man har den i.

Mina planer

Så, vad tänker jag göra rent praktiskt och vad kan ni som läsare förvänta er av mig under dessa 30 dagar? Ja ni kan ju förvände er minst ett inlägg varje dag, jag kommer lägga ner mer tid på mina inlägg och försöka lägga in fler bilder på vad det är jag gör. Ni kommer också se att jag själv utvecklas men även mitt bloggande.

Mina inlägg kommer framförallt innehålla sig av min vardag, tips, träning och skönhet såklart.

För att jobba med min blogg på ett strukturerat sätt kommer jag att planera mina inlägg i förväg och även skriva dem på förhand, så att jag har en planering.. Det kommer nog underlätta för mig i och med att jag har ganska mycket i skolan, sen tränar och jobbar jag och vill också hinna vara med min familj och vänner.


Hoppas ni vill följa med mig på den blogg månaden och om ni har förslag på inlägg ni vill se får ni mer än gärna kommentera eller skicka ett mail till mig! (matildatakkula@hotmail.com)

Utmaningen heter #nouw30daychallenge och ni kan läsa mer om den här!


Gillar

Kommentarer

Felicia,
åååh kul utmaning 😃
frokentv.se