1 Vecka sedan

Hej på er!

Nu är det en hel vecka sedan vi kom hem från värmen och den är väldigt saknad.

Det var ju skola direkt när vi kom hem, dock blev det bara 2-3 dagar i skolan. Vilket var så skönt efter att har varit ledig en hel vecka.

I måndags fyllde Albin år, så jag åt middag hos honom och vi hade så mysigt. I tisdags och onsdags var vi lediga ifrån skolan, tog det bara lugnt, pluggade lite och på kvällen jobbade jag. Torsdag var det skola som vanligt och efter den skulle jag hålla mitt första pass som huvudtränare. Det gick helt okej, hade kunnat gå liter bättre. Igår var det fredag och jag hade två lektioner inställda, alltså hade jag bara en lektion och vi skulle bara skriva en uppsats så efter det åkte jag bara hem och vilade lite. Vid fyra tiden hämtade Albin och hans familj med mig och vi stack och åt på Mando i Malmö. Efter åkte vi hem till honom och sen sov jag hos honom. Jag kom hem vid 13 och sen duschade jag och städade lite, eftersom vi ska gäster snart.

Imorgon är det farsdag och vet ni vad jag har inte hunnit köpa någonting.. Så imorgon när jag och min syster vaknar ska vi åka till Emporia och handla lite.

Hoppas ni får en bra lördagskväll <333

Gillar

Kommentarer